theme-sticky-logo-alt

Yuki-update

0 Comments

Läget med min lilla Yuki blir inte bättre, snarare tvärtom. Inom loppet av en halvtimme fick han två EP-anfall idag vid 13:00-tiden och jag ringde veterinären som sa att jag skulle komma in på en gång. Där har jag nu suttit i 3,5 timme fram tills alldeles nyligen. Jag var färdigpackad och hade hoppat i uniformen för att åka till jobbet, och fortfarande vid veterinären var jag inställd på att åka och jobba efter att ha lämnat av min lilla bebis. Men utöver anfallen var Yuki jättekonstig (förmodligen som biverkning av antingen anfallen eller sin nya epilepsi-medicin), och jag insåg att jag aldrig skulle kunna förlåta mig själv om jag åkte till jobbet och något skulle hända medan jag var borta.
Jag skulle ha haft en övernattning i Helsingfors inatt och slutat tidigt imorgonbitti, men att för det första arbeta medan man går och oroar sig och har tankarna på annat och sedan sova så långt hemifrån när något kan hända med Yuki här hemma hade inte funkat. Så jag fick sjukanmäla mig igen. 🙁

Nu sitter jag hemma och oroar mig istället, men är iallafall på tillräckligt nära avstånd att köra in till veterinären ifall något händer under kvällen eller natten.

Previous Post
Vilka äckliga människor det finns
Next Post
Paus

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0