theme-sticky-logo-alt

YSB

0 Comments

Igår körde jag och Nathalie, efter en supergod sushilunch på Wakarini, ner till Ystad för att spendera lite quality time på Ystad Saltsjöbad. Vi checkade in på eftermiddagen och spenderade sedan de kommande timmarna i antingen en pool eller på en av de stora bäddarna i de mysiga loungerna som finns där. Jättefint och fräsch och hotellrummet var gulligt och lika fint inträtt som resten av stället. Vid 20:30 bytte vi snabbt om till myskläder och åt trerätters i en av hotellrestaurangerna. Supergott!!!
Efter en god natts sömn gick vi sedan upp i god tid för att kunna njuta av den stora hotellfrukosten i lugn och ro, sen tog vi en powernap i en stor loungesäng på 1,5 timme innan vi körde hem till Helsingborg. Perfekt tjej-getaway!

Resten av dagen har jag varit ganska aktiv (för att kompensera för den lugna spavistelsen kanske) och kört ett stenhårt benpass i gymmet och gått en lååång PW med Kent.
Nu sitter jag helt slut i soffan och ska faktiskt lägga mig i sängen och se en film. Blev så sugen på att se den gamla Romeo + Juliet med Leonardo DiCaprio! Så längesen jag såg den.

Imorgon blir det frukost på Conditori Två Systrar med Sabina, Cornelia, Sanna, Jonna, Rike, Anton och Kent (plus bebis-Noah och bebis-Elliott). Vi brukar ses där på en frukost då och då, men sist vi var där var jag på diet och fick bara titta på när de andra åt de supergoda ostfrallor som bakas där. Imorgon ska jag ta igen det. 😉

På fredag bär det äntligen av mot Dublin för att träffa min gamla barndomskompis Niosha! Som jag har längtat!!! Det kommer bli en episk renuion, eller LeeuNion som vi kallar det. Haha!
Både i Dublin och sen i Dubai nästa vecka kommer det bli en hel restaurangbesök, och eftersom jag just nu har karaktär som en sprutnarkoman kommer jag inte kunna tacka nej till massa god mat. Men!!! Jag har faktiskt gjort ett deff-kostschema till mig och Nathalie som vi ska börja med i februari för att komma i snygg beachform till Miami i mars.

Nu blir det film! Natti!

SpaHär framför en brasa låg vi och powernappde efter frukosten.

YSBYstad SaltsjöbadHotellrumVårt hotellrum.

Previous Post
SKAM
Next Post
Dublin

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0