theme-sticky-logo-alt

Morgontrött flygvärdinna

1 Comment

Godmorgon! Ingen som är vaken så här tidigt mer än flygvärdinnorna och tidningsbuden? Man må vara vaken men pigg är man inte förrän man fått på sig uniformen och tagit sig till flygplatsen. Första tidiga arbetsdagen för veckan brukar vara jobbigast, sen kommer man snabbt in i det.
Ville bara önska er en trevlig måndag så hörs vi i eftermiddag!

flygvärdinnaBild från Google

Previous Post
Kända “flygvärdinnor”
Next Post
Trött hostie

1 Comment

 • June 27, 2011 at 11:58 am
  Ingela

  Hej.
  Oj vilken härlig o spännande blogg jag hittade här…
  Hittade hit av en slump. Jag går nämligen i tankarom att sadla om helt totalt från mitt tråkiga tråkiga tråkiga tråkiga liv o jobb.
  Jag är 39 år har två barn på 8 och 11 år. Är fygvärdinne jobbet totalt ouppnåligt för mej??
  När jag var ung var min dröm och beslutsamhet att bli flygvärdinna.Sen kom man, barn hus, hund i vägen och jag själv gick vilse.. Nu är jag själv men har delad vårdnad efter en “lyckad” separation om det nu finns. Jag undrar finns det någon chans för en kvinna i min sits att klara av ett jobb som ditt? Har du kollegor som är i samma sits som mej? Själva med barn, men med ett fungerande kontaknät i sin omgivning? Förstår ju att man är borta mycket , men tiden hemma, är den likvärdig som borta tiden? Och jag undrar om det finns några “dolda” sidor som flygvärdinna, som man inte tänker på som ni gör som inte syns och märks? Min vikt är ju inte som när jag var 20 år heller 😉 hur ses det på det. Rafsade ihop dessa frågor på en snabbrast, kommer säkert med fler..
  MVH Ingela

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0