theme-sticky-logo-alt

Your own hell

0 Comments

Det har varit en låååång arbetsdag idag, men det var den sista för denna perioden och nu är jag ledig i fem dagar. Jag har ju en massa semesterdagar som jag lagt ut i bl.a. december så det blir inte så jättemycket jobb denna månad.
Jag har varit hos Kent som hade middag färdig åt mig när jag anlände till Helsingborg. Sen satt vi och spelade Playstation fram tills för en timme sen. Sen pratade jag i telefon med Erika en halvtimme och nu har jag och vovvarna krupit ned i sängen!
Imorgon ska jag upp tidigt och köra yoga och aqua med Sabina och Jonna. Jag ska även till veterinären med Yuki, som ska gå på ultraljud för att se så han inte har cancer någon annanstans i kroppen. Det är avgörande för strålbehandlingen så jag är väldigt orolig och nervös. Jag har drömt mardrömmar om honom de senaste tre nätterna, och inatt lär nog inte bli ett undantag.

Jag måste fixa med min hemförsäkring i dagarna också för att laga min tv (eller få en ny). Jag ska även se om man kan få ersättning för att lägga nytt golv eftersom hyllan som ramlade ner slog upp ett stort hål i golvet!

Jag måste säga att med allt negativt som händer i mitt liv just nu så har jag sällan känt mig så positiv som jag ändå gör! Även fast det är tufft vet jag att det finns en “silver lining” och jag kämpar på. För det finns alltid de som har det värre, men trots att ens eget helvete det man känner till bäst och kan jämföra med försöker jag påminna mig själv om att det endast är du själv som kan göra något åt det.

Jag vet inte vart jag ville komma med det här, mer än att jag har så mycket pepp i mig att jag tänkte försöka sprida det vidare. 🙂

IMG_5157.JPG
Snyggt hål i golvet… Men vad gör det om hundra år!

Previous Post
FML
Next Post

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0