theme-sticky-logo-alt

Work work work

0 Comments

Imorse hade jag ett av våra allra tidigaste checkin kl 04:50, vilket betydde att väckarklockan ringde redan 02:35. En tur till Malaga och tillbaka och sen har jag spenderat eftermiddagen i soffan med lite fakturor, deklarationer och en stor kopp te.
Jag har mycket att fixa med när det kommer till deklarationer i år. Jag har därför skaffat en revisor för min privata inkomstdeklaration och så har jag sedan innan en revisor för mitt aktiebolag. Och så ska jag deklarera i Danmark också.

För att berätta något mycket roligare så kan jag avslöja att mötet i Stockholm var med en PT som ska få mig i form till bikini fitness-tävlingar! Jag är jättetaggad och äter just nu hönökaka för glatta livet eftersom det förmodligen kommer dröja innan jag får äta det igen.

Vad det var för kurs jag var på i tisdags ska jag snart avslöja. 😉

 malaga I Malaga idag…

Previous Post
Estocolmo
Next Post
A good friend is cheaper than therapy

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0