theme-sticky-logo-alt

Work it

0 Comments

Jag har varit inne i en period av massa träning sedan vi kom hem från Budapest (förutom första veckan då jag låg sjuk och däckad i sängen med värsta hostan på länge). Jag har blandat gym, cardio och powerwalks och mitt mål har varit att gå ner några kilon för att komma i mina favoritkläder igen.
Sedan bikinifitness-tävlingarna i slutet av 2016 gick jag ju upp mer än jag någonsin gjort (vilket är ganska vanligt när man gått på diet så länge och det är första gången man tävlar). Under några månader kunde jag knappt sluta äta och det blev bara gym och ingen cardio för mig. Jag hade ju kört två timmar cardio (utöver en timme gym) varje dag och jag kräktes bara av tanken på att köra någon typ av cardio!
Jag slutade tack och lov att vräka i mig mat i överflöd och gick sakta ner lite (jag var aldrig överviktig, men jag som är van att alltid ha legat runt samma vikt var inte van vid dessa extra kilon som på min kropp kändes som väldigt mycket), men jag har ändå legat lite i överkant av vad som jag är bekväm med.

Efter bara tre veckor nu har jag gått ned till min “normala” gamla vikt, men jag är inte 100% nöjd än och eftersom motivationen fortfarande är på topp så ska jag försöka forma mig själv till den kropp jag alltid drömmer om att ha lagom till sommaren!

Jag har ju oftast gott om tid till gym både när jag är ledig och när jag jobbar, så det är egentligen mest kosten som gör störst skillnad för mig.
Jag har ju min PT- och kostrådgivarutbildning så det är bara rätt mindset som behövs. Och lite nya träningskläder brukar också hjälpa. 😉

Såg denna på ett hotellgym i helgen. Så sant!
Previous Post
Birthday in Budapest
Next Post
Snart dags igen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0