theme-sticky-logo-alt

Work hard, play hard

0 Comments

Sista arbetsdagen imorgon och det avslutar vi med endast ett leg från Helsingfors, där jag just nu ligger nedbäddad i hotellsängen på flygplatsens Hilton-hotell, och landar redan klockan 07:40 i Köpenhamn. Sen är jag ledig t.o.m. torsdag tack vare att jag hade variabelt schema och jobbat sex dagar denna period. Nice!
Tyvärr är jag ganska pigg just nu och är rädd att de fyra timmar jag har på mig att sova innan jag ska upp igen inte kommer tas tillvara på… Men men, jag är ju ledig imorgon ändå.

Jag ska starta ledigheten med två pass imorgon klockan 10:00. Jag har fått en gratis träningsvecka på Actic där Sabina är instruktör och ska köra hennes aqua-pass (typ en tuffare vattengympa) och zumba-pass imorgon. Jag är egentligen inte så jätteglad för zumba utan gillar hårda träningspass, men jag har testat Sabinas zumba innan och det är både svettigt och sjukt kul!
Det ska bli kul att gå på lite olika träningspass den kommande veckan och slippa planera sin träning själv. Ett danspass, piloxing eller indoor walking är rolig cardio för mig! Jag är annars mest glad för styrketräning.

IMG_8842.JPG
Jag efter ett träningspass.

Previous Post
Shopping i AAL
Next Post
Tuff morgon

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0