theme-sticky-logo-alt

Work b**ch

0 Comments

Jag har nog aldrig haft så mycket motivation för min träning som jag har just nu. Jag längtar till gymmet! Kanske är det för att jag har en massa nya fina träningskläder från USA, eller så är det för att jag blivit extra sporrad att träna när man kom hem lite fluffig från all amerikansk mat och 2,5 vecka utan träning. Det är även roligare att träna nere på Actic och komma ut bland folk än att träna hemma i gymmet vi har i vår förening, även om det ibland är skönt att få vara helt ensam.

Idag blev det rygg, biceps och en 20 minuters PW i uppförsbacke på löpbandet. 

Jag skriver inte särskilt mycket om min träning med tanke på att det är en så stor del av mitt liv. Det hade varit intressant att höra vad ni läsare vill läsa mer om! Jag vet att min kommentars-funktion fortfarande inte funkar (sorry!), men är det något ni jättegärna vill att jag ska skriva mer om så skicka gärna ett mail! All feedback är tacksamt mottaget.

Jag får dock fortfarande många frågor om hur man går till väga för att bli flygvärdinna. Jag hänvisar än en gång till kategorin “Att bli flygvärdinna” där jag har svarat på massor av liknande frågor.

   
 

Previous Post
Getaway
Next Post
Fabulous crew

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0