theme-sticky-logo-alt

What will happen in Vegas…

0 Comments

Jag har gått upp i bra tid idag igen för att äta frukost hemma hos Jonna. Vi ska ta en powerwalk längs Gröningen efter frullen, men även boka hotell och de shower vi vill se i Las Vegas när vi ska dit i april. Hotellet på Hawaii är som sagt bokat sedan tidigare, men vi ska även där bestämma vad vi vill göra med de ca fyra dagar vi kommer ha på Honolulu. Surfa är väl en av de saker vi redan nu kommit fram till att vi vill göra där.
Vi satt och googlade shower i Vegas för några kvällar sedan och bestämde oss att vi vill se Britney Spears, Cirque du Soleil’s “O” och Thunder From Down Under (typ som Chippendales). Det är lite tidigt att se vilka dj’s som kommer spela på nattklubbarna och pool partyna redan nu, men vi såg iallafall att David Guetta kommer spela på XS (en nattklubb som tillhör hotellet Encore) så det ska vi köpa biljetter till.
Semester brukar ju vara avslappning för de flesta, och självklart även för oss, men vi har alltid så mycket vi vill hinna med så vi kommer göra ett schema för att verkligen inte missa något. Och där är självklart även poolhäng och strandslapp inplanerat!

IMG_5981.JPG
Förra resan till Las Vegas hann vi ju med en helikoptertur över Grand Canyon

IMG_5982.JPG
…och Chippendales.

IMG_5984.JPG
Och i Los Angeles surfade vi.

IMG_5985.JPG

Previous Post
Beach 2015
Next Post
Onsdagen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0