theme-sticky-logo-alt

Why hate Mondays?

0 Comments

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, men har ändå fått en massa saker gjort via datorn. Jag och mina Stockholms-tjejer har nu bokat vår spa-helg i Göteborg den 24-26 juli på Upper House. Ska bli jättemysigt!
Jag ska snart masa mig upp för att ta mig till gymmet, sen ska jag plugga lite och försöka hinna göra mitt slutprov i Digital Marketing. Ikväll ska jag träffa Camilla och eventuellt gå på Le Cardinals Red Monday-event för krogpersonal. Får se vad jag känner för senare.
Igårkväll blev det ett spontant biobesök med Jonna, Fredrik, Kent och Rikard. Vi såg Spy som faktiskt var väldigt rolig. Jag hade precis slagit rot i soffan när de messade och frågade om jag skulle med. Och jag älskar spontanitet så jag tackar sällan nej!
Och på tal om spontanitet… Det är fortfarande inget sommarväder så en spontan resa hade inte varit så dumt. Med våra id-biljetter är det ju alltid lätt att bara sticka iväg. Kanske inte på något längre resmål, men från Köpenhamn är det ju snabbt och lätt att ta sig söderut i Europa. Det räcker med knappt en timmes flygning så är man ju vid solen och värmen.

 

las vegas
Las Vegas i april… Där var det 100 degrees Fahrenheit! 

Previous Post
Namngivningen
Next Post
Business woman

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0