theme-sticky-logo-alt

Where to next?

0 Comments

Jag tycker att förra året hade lite för lite privata resor för min smak, iallafall om man jämför med mina tidigare år. Och detta året trodde jag skulle bli likadant, men redan nu är Budapest avklarat och nästa helg är det ju Antwerpen. Och nu är en resa med mamma och systrarna bokad! Eller egentligen två…

Den ena är vår årliga styrelseresa (förra året var det till Peru) och i år bär det av till en kanske ganska oväntad destination. Vi ska nämligen på ett veganskt wellness retreat i Transsylvanien! Det kommer vara en dags hiking (som om vi inte fick nog av det i Peru, haha!) i bergen där Cold Mountain filmades, besök till Draculas slott, yoga två gånger om dagen, spa och massage. Och utöver det finns det gruppaktiviteter, biograf, bibliotek, workshops i yoga och filosofi, promenader i skogen och det serveras hälsosam växtbaserad mat och nyttiga juicer och teer.
Ser verkligen fram emot det!

Nästa resa är egentligen inte förrän i januari 2020, och då ska vi fyra till Indien på ännu en yoga- och meditationsresa! Mamma brukar göra den resan varje år vid den tiden, men nästa år ville hon att vi skulle följa med. Ser fram emot lite quality girl time!

Previous Post
Snart dags igen
Next Post
Flygplansmat

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0