theme-sticky-logo-alt

Weekend i Wisby

0 Comments

Jag och Nathalie har pratat lite mer om Visby ikväll. Jag hoppas så att det blir fint väder! Och så ska man försöka hinna med allt man vill göra: Rebecca & Fiona Kallis, Pink Party, White Party, sola, bada, Dom Perignon på Burmeister, Kharma, lunch med farmor, köpa mitt favoritté på Kränku, hälsa på mormor… Hur lyckas min semester alltid vara så fullproppad med saker att göra?

Tyvärr brukar jag även ha otur med vädret när jag har semester (det var t.o.m. hagel när jag var i Malaga för tre år sedan!), så fördelen nu kanske är att jag bara åker iväg över min vanliga 4 dagars-ledighet och det då inte räknas som semester?!

Hursomhelst ska det iallafall bli skönt att komma hem till Visby efter att inte ha varit där på länge. Mina systrar åker dit varje sommar och mina föräldrar är där flera gånger om året. Min ena syster har t.o.m. “Wisby” tatuerat på ryggen med murgröna runtomkring (som är Gotlands landskapsblomma). Och visste ni förresten att igelkotten är Gotlands landskapsdjur och inte fåret som många tror?! Det är väl därför jag och min familj räddat igelkottar lite här och där och vet hur man bär dem utan att sticka sig. 😛 Jag stannade med bilen mitt på vägen en gång för att bära iväg en igelkott som irrade omkring mellan bilarna och bar honom till en park i närheten. Men guuu så loppbiten man blev om händerna!!!

Nu ska jag försöka gå och lägga mig för att komma upp i tid och gå till gymmet innan min standby börjar vid 11:00 imorgon. Jag har massa som behöver fixas inför resan och hoppas att jag inte blir utringd, annars vet jag inte när jag ska hinna ordna med allt. Vårt flyg går från Ängelholm till Visby kl 11:20 på torsdag och jag jobbar till 22:40 på onsdag. Blir väl till att panikpacka i sista sekunden!
 summer on Från Summer On i Båstad i fredags.

Previous Post
Crazy crew
Next Post
Working hard or hardly working? 

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0