theme-sticky-logo-alt

Wedding in Dubai

0 Comments

Den här helgen försvann lika snabbt som den kom. Första dagen var ju bortslösad på att köpa saker jag behövde eftersom min väska var borta. (Den fick jag förresten först kl 21 på kvällen.)

På natten mellan torsdag och fredagen hade min familj anlänt så vi åt frukost tillsammans och spenderade större delen av dagen vid poolen. Efter det tog vi oss till Mall of The Emirates för tidig middag på The Cheesecake Factory och lite shopping. Jag hade tänkt storshoppa under denna helgen, men det enda jag hittade var ett par klackskor på rean. Självklart hittade jag massa annat fint också inne på Gucci, Louis Vuitton, Rolex och Christian Louboutin (och jag hade faktiskt tänkt unna mig något extra fint), men allt var superdyrt (typ 20% dyrare än i Europa) så det blev tyvärr inget. Får spara pengarna till Miami i mars istället.

På lördagen hämtade hotellets Cadillac upp oss vid 09:00 och körde oss till Svenska Kyrkan i Dubai där vigseln hölls i en trädgård under palmerna. Det var litet, intimt och precis lagom! Jättefint! Man får ju ta seden dit man kommer och vi skålade i sparkling dadeljuice (det är ju ganska stränga regler gällande alkohol) innan vi begav oss till ett femstjärnigt hotell i närheten där vi bokat bord på en sushirestaurang. 

Efter bröllopslunchen, som självklart innehöll (riktig) champagne och en specialbeställd tårta, åkte vi till Dubai Mall i våra finkläder och shoppade i några timmar. Jag hittade inget denna gång heller… Mamma var glad som fick spendera sin bröllopsdag med shopping och gick loss i butikerna.

På kvällen bytte vi om och åkte sedan till Atlantis för middag på Kaleidoscope, och efter frukosten på söndagen var det dags för mig att flyga hem.

Jag fick några timmar hemma i sängen sen var det dags att bege sig av mot två veckors jobb!

BröllopDubaiBröllop i DubaiSvenska kyrkanDubaiCadillacBröllopslunch BröllopstårtaHotellAtlantisHotell DubaiWeddingSvenska kyrkanMall of The Emirates

Previous Post
Disaster-dygn
Next Post
Work work work

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0