theme-sticky-logo-alt

Walk-in-closet

0 Comments

Jag har jobbat och flugit varje dag och sitter just nu och avvaktar för att se om vi ska ta en eventuell flygning om någon timme.
Jag jobbar bara en vecka denna period för när jag kom hem från Peru väntade ett email där det stod att jag skulle byta arbetsveckor. Det innebar helt omvänt arbetsschema från mitt förra vilket trasslade till alla mina DJ-gig under resten av året! Jag håller fortfarande på och försöker lösa några av dem.

På hemmafronten börjar lägenheten se riktigt fin och hemtrevlig ut! Jag har fortfarande massa idéer, men vi får ta lite i taget (pengarna räcker ju inte till allt på en gång). Och samtidigt försöker vi spara ihop en massa pengar för att kunna åka på långresa till Thailand i vinter.

Mitt favoritrum (och jag tror Jack’s också) är vår superfina walk-in-closet! Vi lade in heltäckningsmatta och köpte garderober för några veckor sedan. Och när jag kom hem från semestern satte vi upp lampa, spegel, en hattvägg (Jack’s önskemål som jag var lite emot från början, men det blev snyggt!) och inredde. Det är fortfarande lite detaljer kvar och en garderob till som ska sättas upp, men det är redan min tjejdröm!

Jag sitter nu på mitt hotellrum med överfull resväska där jag proppat ner heminredningssaker jag köpt under mina resdagar och jag väntar fortfarande på att en bordslampa som jag beställt online ska anlända till hotellet. Shopoholic!!!

walk-in-closet

Previous Post
Cusco
Next Post
Privatjet

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0