theme-sticky-logo-alt

Vita Liberata

0 Comments

Jag blev tipsad, eller snarare inspirerad, av Cornelia att testa Vita Liberatas brun-utan-sol. När vi hade en tjejkväll för ett tag sedan såg hon alldeles solbränd och snygg ut och jag trodde hon hade smitit utomlands utan att vi fått reda på det, men hon sa att hon endast använt denna BUS och fått så snyggt resultat. Jag ville veta hur den luktade (för jag hatar lukten av BUS!!!), men när hon skulle öppna kartongen för att ta ut själva flaskan så tappade hon den och när den slog i golvet sprack flaskan och både hon och jag hade bruna fläckar över våra vita byxor! Tack och lov går det bort i tvätten, men vi var rädda att det skulle blir permanenta fläckar så där stod jag i topp och trosor och skrubbade för fullt när Sanna och Sara kom. Det slutade med att jag fick låna ett par byxor av Cornelia istället.

Och nej, den luktade inte BUS! 🙂

Jag har iallafall köpt den själv nu (det finns olika nyanser och typer av lotions) och testade den för första gången alldeles nyss. Resultatet blev jämnt och snyggt (och ska hålla i upp till en vecka), men jag ska smörja in ett lager till imorgon och se om det syns ännu mer. Man borde även använda s.k. “solhandske” (eller plasthandskar) för handflatorna blir snabbt missfägade.
Jag gillar när det blir gradvis mörkare, så man inte får fula ränder, men att det ändå syns på en gång. Och jag föredrar BUS (luktfri såklart) framför solarium, som alla vet är skadligt i längden.

vita liberata

vita liberata före & efter
Före.

vita liberata före & efter
Efter (en påstrykning).

Previous Post
B&B
Next Post
Extrajobb

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0