theme-sticky-logo-alt

Vill ha!

0 Comments

Jag spelade på dj-utrustning som var helt ny för mig igår: Pioneer DDJ-SX i snygg guldfärg. Jag har nästan alltid fått spela med utrustning jag inte är van vid när jag spelat någonstans (hemma har jag Pioneer CDJ 800 och DJM 400, för de som förstår något av det), men den här nya var jätterolig att spela med! Så nu sitter jag och googlar och önskar mig. 🙂

dj
Vill ha!!!

Pojkvännen är duktig och är ute och springer med grannen just nu, men så fort de kommer hem ska vi beställa pizza. Jag har bara ätit frukost och glass idag! Nu får det bli slut med dessa dåliga matvanor (som brukar komma under sommaren för min del) och träningen ska tas tag i igen. Det är alltid lättare att följa kost och träning på hösten och våren så nu är det dags igen.
Har tränat med PT förr och lärt mig en massa om träning och hälsosamma matvanor själv, så jag vet vad som behöver göras. Men på sommaren är motivationen att stå i ett svettigt gym när vännerna sitter nere på stranden inte så jättebra. Och har jag inte motivation så blir det bara motsatt effekt: jag tycker träningen blir pest och pina.
Låter jag bara bli att tvinga mig själv till gymmet sex dagar i veckan under en kort period så brukar motivationen komma tillbaka, och då är det roligt att träna igen. Och då kan jag inte va utan det!
På sommaren är det heller inte lika lätt att äta ordentligt heller. Inte för att jag brukar äta osunt, men jag äter inte lika ofta när det är varmt ute. Annars är var tredje timme ett måste för mig, annars blir jag gnällig.
Imorgon ska det bli ett morgonpass iallafall!

träning
När jag har övernattning i Aalborg så brukar det dock nästan alltid bli en löptur.

Previous Post
Glass på Sofiero
Next Post
Work it

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0