theme-sticky-logo-alt

Vi ska flytta!

0 Comments

Äntligen kan jag avslöja vad det är jag har hintat om sedan början av januari: vi ska flytta! Jag har ju sedan flera år tillbaka funderat på att flytta, dels till ett område närmare stan och dels till något större. Men det har liksom inte kommit någon lägenhet som varit mödan värd och dessutom har jag bott så billigt. Jag är efter 17 flyttar genom mitt liv inte så sugen på att flytta en 18:e gång heller…

Men så över en fika i mitten av december fick jag ett tips om en lägenhet som var tillsalu. Jag och Jack hade pratat lite om att köpa större (vi bor ganska trångt på 56kvm), men bestämt oss för att bo kvar och spara pengar till vår framtida långresa istället. Jag nämnde det för Jack samma kväll och han tyckte att vi iallafall kunde titta på den. Sagt och gjort så bokade vi in oss på visning samma dag som vi skulle åka till New York, men i samma veva såg vi en nästan exakt likadan lägenhet i samma trappuppgång som var renoverad och även den ute till försäljning. Så vi såg båda två på samma gång – och blev helt kära i den senare vi hittade!

Vi har dock inget sparande till kontantinsats och fick skriva kontrakt med förbehåll att vår skulle säljas först. Och efter några visningar blev nu äntligen vår lägenhet såld och kontraktet påskrivet igårkväll!

Första juni flyttar vi till Tågaborg och får vuxenpoäng för att ha köpt en lägenhet ihop. Längtar!!!

Jag vill visa hur jag bott de senaste sju åren, men ville inte lägga ut bilderna och berätta att min lägenhet var till försäljning ifall det inte blev av. Känns lite för privat att visa hela min bostad om den ligger ute på Hemnet med adress och allt. Men här är vårt hem (i tre månader till):

Previous Post
Frukostar
Next Post
Build your dreams

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0