theme-sticky-logo-alt

“Vi drar till Fjällen…”

0 Comments

Hej alla glada!
Just nu är vi påväg till Stöten, Sälen, där jag ska spendera nyår med nästan hela familjen. Vi lämnade Helenelund (där min mamma och ena syster bor) för ca en halvtimme sen och har några timmars körning framför oss.
Vi kör totalt tre bilar (för att få plats med all packning.
Jag har åkt skidor två gånger tidigare i mitt liv och det gick väl sådär. Jag har alltid föredragit solsemester framför kyla. Men denna gång ska mammas fästman, som jobbat som skidlärare en gång i tiden, försöka lära mig att åka.
Jag ser mest fram emot afterski och utomhusbadtunna, men det vore roligt att kunna åka skidor också såklart. Jag håller tummarna för att ingen av oss bryter några ben…

IMG_5600.JPG

Previous Post
Dance the night away
Next Post
Första kvällen i Stöten

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0