theme-sticky-logo-alt

Vårsol på Kastrup

0 Comments

Fördelen med airport standby är att man får rätt mycket gjort. Iallafall om man har standby under dagen (har man tidig morgonstandby sover man bara). Fast eftersom detta är min tredje standby-dag är jag ganska förvånad att jag lyckats hålla mig sysselsatt i tre timmar.

Jag har suttit och skrivit ut alla biljetter, vouchers och hotellbokningar inför både Miami-resan nu i mars och Los Angeles/Hawaii/Las Vegas-resan i april-maj. Perfektionisten i mig gillar att ha allt organiserat. 

Nu har jag bara en timme kvar innan det bär av hemåt mot Helsingborg och gymmet. 

Det är underbart väder idag! Vi har balkongen på crewrummet öppen och några av oss sitter och solar med tarmac som utsikt. Inte många Norwegian-plan i sikte dock, det som annars brukar vara nästan dominerande fullt av rödnosade flygplan här utanför…

Previous Post
Internationella kvinnodagen
Next Post
Strejken är avblåst!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0