theme-sticky-logo-alt

Variation is key

0 Comments

Ikväll spelar jag på KOL. Jag insåg att jag har spelat där sedan de öppnade 2015 nu!
Jag tycker fortfarande det är lika att spela och det som gör det extra kul är att få ha variationen av lounge, nattklubb, beach club och events.
Visst kanske det känns att man inte är 20 längre och man är rätt trött dagen efter ett nattklubbsgig som slutar någon gång mellan tre och fem på natten, men jag älskar fortfarande att få spela den typen av musik och gå all in crazy med massa remixade gamla klassiker! Men det är även rätt nice att ha ett eventgig som slutar allt mellan 19-22 och köra en helt annan typ av musik.
Och hur jag klär mig skiljer sig också beroende på gig, så därför är det kul med eventgig där man ska va lite fancy klädd, som när jag spelar på Porsche. Jag insåg när jag gick igenom bilderna på min telefon att jag tar alltid en massa bilder av spelarna och bakgrunden, men inte av mig själv lika ofta…

dj
gig
Previous Post
Rampage
Next Post
Importör

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0