theme-sticky-logo-alt

Våren är här!

0 Comments

Äntligen har jag nu i två dagar inte behövt ta på mig vinterjackan när man gått från flyget till personalparkeringen på Kastrup! Det kallar jag vår på riktigt! Jag hoppas det håller i sig nu bara…

Idag blev det t/r Chania och jag kom nyss hem och har redan bytt om till träningskläder. Jag har ju som sagt påbörjat min väg mot scenen inom bikinifitness och varit jätteduktig både när det gäller kost och träning. Det har gått lite för bra/lätt faktiskt, för jag fruktar den dag då motivationen börjar svika och frestelser så som god mat och rosévin (speciellt nu på en uteservering i solen!) börjar locka för mycket… Men tack och lov är min PT rätt bra på att peppa så med hans hjälp ska det nog gå bra!

Nu ska jag ner till gymmet och köra armar, mage och vader!

 chanel Tulpaner hemma är vår för mig!

Previous Post
Bloody Bachelorette/Zombie Slayer Bride
Next Post
CLT

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0