theme-sticky-logo-alt

Välkomna ombord!

1 Comment

Hej mina finisar och ett varmt välkommen till alla nya läsare!

Sedan Pan Am-premiären i söndags har ni bara vällt in och det är jättekul! Jag har tyvärr inte hållit er á jour då jag har varit på stopp men glömt datorn hemma. Nu är jag i alla fall hemma igen och ska gå igenom alla frågor som kommit in och försöka svara på alla. Kanske får dela upp det i två omgångar. Återkommer så fort jag kan!
Bli inte oroliga om inte era kommentarer syns än, jag har inte godkänt alla eftersom jag måste sortera ut alla frågor.

Välkomna ombord och hoppas vi ska få en trevlig resa tillsammans. 😉

flygplanBild från Google

Previous Post
Flygvärdinnan undrar
Next Post
Flygvärdinnefrågor

1 Comment

 • October 20, 2011 at 12:59 pm
  kajsa

  Hej! Vilken rolig blogg du har, den har verkligen öppnat upp mina ögon för flygvärdinnevärden och fått min inse att det är ett yrke jag verkligen vill testa på!
  Jag har en lite konstig fråga kanske, men det känns ju som att man går ganska mycket efter utseende när man anställer flygvärdinnor(?) och isåfall, kan man få det svårare att hitta ett flygbolag som vill anställa en om man har fräknar? Det är inte så att jag har massor av fräknar och de i ansiktet syns ju inte så väl när jag har smink, men har även fräknar på t ex armar och ett födelsemärke på benet. Ska man isåfall täcka över det när man jobbar eller spelar inte födelsemärken någon roll? Det är ca 2 cm kanske. Tänkte mest eftersom de är noga med piercingar och tatueringar.
  Dessutom undrar jag hur det är med engelskan, jag har läst upp till engelska c och har aldrig haft några problem med språket utan klarat upgifterna med marginal. Klarar man sig på den engelskan eller borde jag ta någon språkkurs? Typ business english eller nåt sånt? Eller tror du det räcker att hålla igång engelskan så att man kommer ihåg den liksom? Så fort man använder den kommer ju allt tillbaka känns det som.
  Testar de engelskan under utbildningen?

  Kram

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0