theme-sticky-logo-alt

Vad hände med karma?

0 Comments

Idag blev det en väldigt kort arbetsdag när jag endast flög t/r Oslo, men det var lika trevlig för det! Vi hade en s.k. “spot check” ombord där en supervisor följer med under arbetsdagen för att kolla oss i besättningen (arbetsrutiner, service, uniform, m.m.) och vi klarade oss finfint! Det är inte för att sätta dig någon utan för att kontrollera standarden på de olika baserna, vilket är en ny rutin på bolaget.

Jag har fortfarande ont i halsen, men det känns inte som vanlig förkylningsont eftersom jag inte mår dåligt utöver halsontet. Det saknas väl bara att jag fått någon obehaglig sjukdom nu också, det hade varit the cherry on top of my fabolous autumn/winter. Det här med karma verkar inte fungera i mitt fall, för jag vet inte vad jag gjort som är så hemskt att jag ska behöva genomlida allt jag behövt gå igenom den senaste tiden. Men trots allt som hänt är jag tack och lov inte bitter, utan väljer fortfarande att se det positiva i allt. Inställning är allt!
Just nu ser jag bara fram emot allt som väntar: jul med familjen, en liten tripp i mellandagarna när farmor fyller 80 år, nyår i Vemdalen och att jobba 50% i januari. Sen har jag även resan till Miami med Erika och Ultra Music Festival i slutet av mars och min och Jonnas årliga USA-resa i slutet av april/början av maj som denna gång bär av mot Los Angeles, Las Vegas och Hawaii!

So stay positive!

Previous Post
Dinner with friends
Next Post
Reminiscing

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0