theme-sticky-logo-alt

Uppy!

1 Comment

Jag fick chansen att testa en produkt som ska motverka jetlag, vilket jag tyckte lät mycket intressant med tanke på hur mycket jag reser genom tidszoner. Visserligen inte så mycket med jobbet som man kan tro (plus en timme i Helsingfors och plus tre timmar i Dubai är väl de enda tidszonerna jag behöver anpassa mig till under kortare tider när jag jobbar), men jag reser ju ganska mycket privat.
Jag hade det perfekta tillfället nu när jag var i Mexico och tidsskillnaden var sex timmar bakåt. Det är som regel lättare att flyga västerut då du får fler timmar, medan du förlorar tid när du flyger österut.

Med Uppy! ser man till att man inte blir uttorkad, vilket är en stor bidragande anledning till att man känner sig jetlagged. Man lägger en tablett (som en brustablett) i ett glas med 15cl vatten och dricker en sån var fjärde timme.
Varje tablett innehåller, förutom 60mg ingefäraextrakt per tablett, vitaminer och mineraler som ska motverka uttorkning, bidra till att kroppens immunsystem fungerar som det ska och minska trötthet.

Mitt utlåtande? Det smakade faktiskt ganska gott och innehöll endast sötning från Stevia. Jag tog en på vägen till Mexiko (eftersom det som sagt inte är lika påfrestande att flyga västerut) och endast två på vägen hem (jag sov och missade att ta en var fjärde timme). Jag måste erkänna att jag tyckte att det gjorde skillnad! Jag kände mig inte alls så dåsig och slö som man gör efter att sitta ned och flyga i tolv timmar (that’s a first!) och min jetlag när jag kommit hem har varit minimal.

Så skulle jag rekommendera Uppy!? Definitivt!


“Arrive as crisp as a cucumber!”  

Previous Post
DJ-skolor
Next Post
Ållan 

1 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0