theme-sticky-logo-alt

Update och irritationsobjekt

0 Comments

En kort men trevlig arbetsdag slutade precis och jag ska bege mig hemåt. Det blir en vända till gymmet innan jag ska åka mot Malmö för ett litet event, sen skynda hem igen för min andra lektion i den kurs jag nu läser (även om det är på distans ska man närvara vid de online-lektioner som hålls).

Jag trodde det skulle bli lite jobbigt att komma in i pluggandet igen, men redan första lektionen i måndags var jag hooked. Är det något som intresserar en så är det ju så pass mycket enklare.

Nu blev jag precis avbruten i bloggandet av en telefonsäljare som försökte sänka mina lån. Det är inte första gången de eller liknande företag ringer och de har inte kunnat hjälpa mig tidigare så jag tackade nej, men han gav sig inte utan försökte boka in en tid med en rådgivare. Är det något som irriterar mig är det alla säljare som ringer och erbjuder zero!!! Är jag intresserad av en tjänst eller produkt hade jag själv sökt upp det. Jag måste dessutom vara någon mongis-magnet för det är otroligt många knäppgökar som kontaktar mig via olika mediekanaler och vill mig något.

Och när jag ändå kräks av mig så måste jag säga att jag irriterar mig på komediserier som helt plötsligt blir sorgliga och deppiga, som någon som gick på tv igår och jag hade på i bakgrunden medan jag åt middag. Hade jag velat se familjer som bråkar och människor som gråter hade jag väl sett en dramafilm istället!

Så, nu är jag glad igen. 🙂

Jag ska försöka hinna blogga mer ikväll!

Previous Post
Back to school
Next Post
Bloggevent

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0