theme-sticky-logo-alt

Update

0 Comments

Bara några dagar kvar till jul! Tiden har gått så snabbt. Jag har låtit både bloggen och träningen blivit lite lidande, men motivationen brukar bli sämre i december när man bara vill mysa och ta det lugnt. Men det blir alltid nya krafttag i januari! Jag har dock varit på både Frank Sinatra-julgala  och Cabaret Candyclub förra veckan, så lite mer än bara slapp har det ju blivit.

Just nu ligger jag på hotellsängen i Aalborg och smälter brunchen som jag och Jonna åt imorse. Vi tog en runda på stan också för att köpa julklappar (vi kör ju bara julklappsspelet i vår familj), men istället hittade jag bara en massa julklappar till mig själv. 🙂

Jag har hemmastandby på julafton och håller alla tummar jag kan för att jag ska klara mig och kunna köra upp till familjen i Stockholm för att fira med dem. Sen ska jag stanna till den 28:e december (alla dagar fullbokade redan!) och jobba 29-30:e. Vi planerar lite inför nyår och troligtvis kommer vi bli ett gäng vänner som äter middag ihop och kanske går ut efter tolvslaget.

Nu ska jag packa min shopping och ta på uniformen för att checka in och flyga lite hit och dit. Tur att jag tog med stora crewväskan!

 cabaret candyclub Trevligt tjejgäng på Cabaret i fredags.
cabaret candyclubCabaret Candyclub. 

frank sinatraSabinas pappa sjöng tillsammans med Christer Sjögren, Andreas Weise och Kristin Amparo. Mysig Frank Sinatra/julkonsert! 

  

Previous Post
Santa Claus is coming to CPH
Next Post
Dan före dopparedan

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0