theme-sticky-logo-alt

Ultra dag 2

0 Comments

Igår var jag lite dålig på att fota. Vi började faktiskt dagen med världens godaste sushi (jag överdriver inte) på Sushi Samba. Jag älskar deras mat!!! Sen svängde vi förbi ett poolparty en kort stund innan vi gick gick tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för Ultra. Vi körde crowd-style och stod i det fantastiska publikhavet! Människor är så glada och trevliga (och förmodligen är de flesta höga) och man ser aldrig någon som bråkar. Det är bara kärlek till musiken överallt! Och vart man än går så kommer folk fram och undrar vart man är ifrån och vill snacka. 

Vi ville se resten av området också eftersom det finns flera scener. Vi såg bl.a. Fedde Le Grand, Steve Aoki, Hardwell, Armin Van Buuren, Cedric Gervais, Martin Garrix och Axwell & Ingrosso

Vi hade tänkt gå ut efteråt, men var åter igen alldeles för trötta efter att ha dansat i så många timmar! Istället hängde vi en stund med en vän som körde oss hem till hotellet.

Idag är det sista Ultra-dagen så det är all in som gäller! Nu ska vi först masa oss upp ur sängen och äta lite frukost innan vi lägger oss på stranden några timmar.

  

       

  

Previous Post
Ultra dag 1
Next Post
American service

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0