theme-sticky-logo-alt

Ultra dag 1

0 Comments

Asså jag dör! Känslan man får på Ultra är någon blandning av total exaltion och eufori. Och alla känner typ likadant så det smittar av sig! Det var helt fantastiskt trots att det spöregnade så vi var helt genomblöta och frusna när vi kom tillbaka till hotellet. Man kunde vrida regnvatten och champagne ur sina strumpor så jag tog en varmdusch innan jag gick och lade mig. Vi skulle egentligen gått ut med de vi var där med och sett Kaskade spela på Story, men vi orkade verkligen inte. Vi blev inbjudna för att ha sett Chuckie spela på SLS poolparty igår innan Ultra och några andra bjöd med oss till David Guettas spelning på Liv, men man behöver fler timmar på dygnet. Och några kloner hade hjälpt också!

Igår hann vi iallafall se Oliver HeldensDash Berlin, Afrojack, Alesso och Avicii. Fördelen med att stå på VIP:en var att alla fick regnponchos när det öste ner. Och så kunde man ställa sig under taket högre upp på VIP-hyllan (vi stod längst fram på Level One), men jag struntade i lite regn och dansade vidare. 

    

  

  

  

Man behövde ett band för att visa att man var över 21 och fick dricka, ett för att komma in på VVIP och ett för att få komma ned till Level One.

  

Previous Post
Palm Island
Next Post
Ultra dag 2

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0