theme-sticky-logo-alt

Två månader kvar

0 Comments

Nu är det exakt två månader kvar till jag och Erika åker till Miami en vecka för att gå på Ultra Music Festival. Jag längtar så sjukt mycket! Jag var ju aldrig på Ultra i Miami förra året (men åkte till Ultra Europe i Split, Kroatien, istället), men jag och Jonna var där 2013 och det är bland det bästa jag någonsin varit med om!
Vi kommer bo på South Beach med lagom avstånd till både stranden, nattklubbar, Ocean Drive, mysiga restauranger på Española Way och shopping på Lincoln Road.
Har ni inte varit i Miami rekommenderar jag er verkligen att åka dit någon gång. Jag hade definitivt kunnat tänka mig att bo där. Så finns det ju så mycket att göra både i Miami och utanför, t.ex. alla stora shoppingmalls eller besöka Everglades och se alligatorer. Det hann vi också med sist vi var där.
Nu har jag iallafall avklarat alla turistfällor och ska endast njuta av sol, bad, fest och grym musik!

IMG_5979.JPG

IMG_5978.JPG

IMG_5980-0.JPG
Det var under Ultra som Swedish Girls Duo uppkom!

Previous Post
Flygvärdinneleende
Next Post
Blondes have more fun

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0