theme-sticky-logo-alt

Trött trolley dolly

0 Comments

Idag är jag en väldigt trött flygvärdinna. Jag lyckades inte somna förrän strax efter midnatt och sen ringde väckarklockan redan 03:25. Det var tack och lov en ganska smidig arbetsdag med en t/r Alicante och trevligt crew och jag somnade i bilen på väg hem när jag åkte med kapten. I ett försök att få tillbaka lite energi gick jag en snabb runda till gymmet, men blev inte långvarig. Jag fick lyssna på kroppen och inse att jag inte kunde köra tunga lyft med endast tre timmars sömn och att ha behövt vända på dygnet från att ha spelningar till tre på natten till att vakna upp och jobba vid samma tid.

Jag unnade mig lite god lunch/middag (jag kommer dock äta en gång till innan jag lägger mig) med hemgjorda proteinvåfflor! Nu ska jag ta en varmdusch, skicka några fakturor och sen lägga mig en stund i soffan innan jag förflyttar min trötta flygvärdinnekropp till sängen och hoppas att jag får sova ut imorgonbitti. Jag har nämligen en hemmastandby från 04:00. Jag hade behövt städa här hemma också och det passar en standby perfekt till.

Känner mig inte så rolig ikväll så jag skriver mer imorgon.

 Proteinvåfflor – yummy!!! 

Previous Post
17 maj
Next Post
Sommarfågel

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0