theme-sticky-logo-alt

Trött hostie

3 Comments

Kom precis hem från dagens flight. Ska hoppa in i duschen och göra mig en smörgås så bloggar jag mer snart.

Så här såg jag typ ut på väg hem från jobbet idag:

flygvärdinnaBild från Google

Previous Post
Morgontrött flygvärdinna
Next Post
Kung fu flygvärdinna

3 Comments

 • June 27, 2011 at 5:46 pm
  anna

  Hej jag tänkte på det här med flygvärdinnor och tatueringar.. Jag har en tatuering av ett flygplan på höger ankel, är det “dåligt” för en framtida flygvärdinna? Kan man nobbas på grund av det? Det är ingen stor och flashig utan lite som den du visade upp, bara lite högre upp..

  Reply
 • June 27, 2011 at 6:40 pm
  m.

  ah det där var nog jag också på väg hem för nån timme sen. Vad kul med en flygvärdinna som bloggar hade jag också velat om alla roliga/konstiga saker som händer ombord men det är jag lite lat för hehe men kanske en dag 🙂 KLockrent om att jag precis vet vad du menar när du skriver om vissa grejer som händer dig, jag älskar också jobbet 🙂 Ha en bra kväll en ännu tidigare arbetsdag väntar mig imorgon

  Reply
  • June 27, 2011 at 6:48 pm
   Flygvärdinnan

   Vad kul med en flygvärdinna som kan associera till vad jag skriver! 😀
   Något du tycker att jag inte tagit upp än som man borde berätta för “icke-flygande”? 🙂
   Hoppas du fortsätter läsa och lämna en kommentar då och då!

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0