theme-sticky-logo-alt

Travel tips

0 Comments

Travel size!!! Jag har nog tipsat om detta flera gånger tidigare, men det är ett av mina favorittips eftersom jag älskar alla söta miniatyrprodukter! Nuförtiden kan man hitta många produkter i resestorlek och det funkar bra både för en weekend bag som man inte checkar in (det får ju vara max 100ml om man ska få ta det igenom securityn) och om man som jag är borta längre perioder och vill ha med sig lite av varje. Min necessär är full av alla tänkbara travel size-produkter som jag kan behöva under mina resor. Jag har kanske lite fler saker än jag behöver, men det är för att jag inte helt plötsligt ska stå där en dag och inte ha tänkt på att ta med mig det jag behöver just där och då.

Några favoritprodukter som jag är extra glad över att de finns i resestorlek är såklart mina älskade Dermalogica-produkter, Gillettes rakhyvel, Batiste torrschampo och tvättmedel! Det sistnämnda behövs definitivt när jag är borta min hela två veckors-period och man helt plötsligt står där utan strumpor eller underkläder.

Ett annat tips som är lite länkat till detta är att skaffa en bra necessär som helst är tillverkad i något plastmaterial. Jag har en fin rosa/genomskinlig från Victoria’s Secret som jag har varit tacksam över flera gånger när någon flaska har börjat läcka. Att den är genomskinlig är också ett plus när man ska leta efter något och hela necessären är fullproppad med flaskor och prylar.

travel sizeflygtravel size flygflygplan

(Bilder lånade från Google.)

Previous Post
Flygvärdinna och förhållande
Next Post
Back to basics

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0