theme-sticky-logo-alt

Travel-size

0 Comments

Jag sitter med en ansiktsmask i ansiktet nedkrupen i hotellsängen i Aalborg, har färgat ögonbrynen och ögonfransarna och ska snart gå och lägga mig och titta på Svenska Hollywoodfruar på TV3Play. Taxin kommer och hämtar oss klockan 06:25 imorgonbitti så jag ska försöka somna i tid ikväll.
Mitt crew och en till besättning som också är här har suttit nere i hotellobbyn och ätit take away-mat tillsammans. Nog för att livet som flygvärdinna anses som ganska ensamt när vi bor på hotell och är borta från nära och kära, men man är ändå väldigt social med sina kollegor!

Jag måste visa en favorit i min travel-size-samling: min mini-plattång! En mindre och resvänlig version av Babyliss iCurl som både plattar och gör lockar!

IMG_4723-0.JPG

Previous Post
Dreaming
Next Post
Hösten är här

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0