theme-sticky-logo-alt

Total makeover

0 Comments

Jag är öm i hela kroppen efter de senaste träningspassen denna vecka. Jag har arbetat igenom allt utom triceps så det får bli ett lugnt triceps-pass idag. Jag ska tvinga med mig Sabina också. Jag tycker det är ganska nice med träningsvärk för då känner man att man gjort något bra. Det är dock lite jobbigt när man vaknar av det så fort man rör sig i sängen. 

Utöver gymmet blir det en ganska slapp dag idag. Jag ska på ansiktsbehandling klockan 16:30 hos Electa (fick ju ett presentkort i födelsedagspresent). Jag ska färga ögonbrynen/ögonfransarna och bleka tänderna lite också. Lite piff inför semestern! Och så ska jag ju till Nathalie på Stureplanskliniken för att fixa håret imorgon. Total makeover nästan! 

Jag ska berätta om vilken tandblekning jag använder mig av sen. Det är den bästa! Det går fort, den smakar lite mint och man ser resultat snabbt.

Sen måste man ju nästan ut och njuta av det fina vädret. Det är ju vår!!! Jag vårstädade igår och har pyntat med tulpaner istället för mina vanliga färska rosor här hemma för lite extra vårkänsla.

Previous Post
Ticket to heaven
Next Post
Nytt inför Miami

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0