theme-sticky-logo-alt

Torsdagen den 6:e mars

0 Comments

Idag har det varit en dubbeltur till London som uppehållit mig hela dagen igen. Jag och pojkvänen har precis ätit kvällsmat (det blev stuvade makaroner med stekt falukorv, mums!) och ska spendera en stund i soffan innan det är dags för sängen. Imorgon har jag “sovmorgon” till ca 06:00 eftersom jag checkar in först klockan 08:00. Sen är det semester! Wohooo!!!

Jag hann fixa naglarna och tvätta igår efter min airport standby så det är bara att packa imorgon. Jag och Jonna planerar vad vi ska hoppa i, mer än våra overaller. Vi ska ju filma en hel del och dels träna på att ligga stabilt i luften utan overall (som gör rätt mycket skillnad att hoppa med).
Vi designade våra egna overaller förra våren och självklart matchade vi varandra:

flygvärdinna, flygvärdinnan, flygvärdinnor, flygvardinna, flygvardinnan, flygvardinnor

Jaja, ledsen för tråkig och futtig update. Jag lovar att det kommer bli bättre och bättre! Tyvärr blir det mesta lidande när man jobbar tidig vecka; sambolivet, sociallivet, träningen, kosten… Men man hinner i alla fall träffa sin sambo i vaket tillstånd på kvällen, till skillnad från när man jobbar eftermiddagar/kvällar då han hinner åka till jobbet innan jag vaknar och har hunnit somna innan jag kommer hem från flygningarna.
Fördelen med att vara ledig mitt i en vecka eller börja jobba först på eftermiddagen är ju att man hinner göra en massa viktiga saker, men sen är det desto tråkigare att jobba t.e.x. en lördagkväll när vänner med “vanliga” jobb hittar på en massa kul. Allt har för- och nackdelar antar jag. Det positiva väger i alla fall upp det negativa med mitt underbara jobb! 🙂

Hörs imorgon!
Natti!

 

 

Previous Post
Fetonsdagen
Next Post
Packat och klart!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0