theme-sticky-logo-alt

Tjena blixten

0 Comments

Är jag den enda som inte uppdaterat till senaste iOS? Det finns tydligen nya emojis med champagne och enhörningar! Snacka om att jag ligger efter…
När smarttelefonerna kom var jag ganska negativt inställd till att använda sin mobil till allt. Fast det var jag nog redan innan de kom och man kunde börja surfa med mobilen (men det var jättedyrt och man bara gjorde det i nödfall för att t.ex. kolla när bussen gick). Jag tyckte mobilen var endast till för att ringa med. Och kommer ni ihåg hur hållbara de var? Speciellt Nokia 3310!
Nu har självklart även jag sedan länge gått över till smarttelefonen för att hänga med i utvecklingen eftersom så mycket kräver att man har en smarttelefon/android. Och visst är man beroende! Jag använder min telefon mer än jag använder min dator nuförtiden. Speciellt till att blogga. Och vår bostadsrättsförening har precis skaffat ett nytt tvättbokningssystem där man bokar tvättid genom en app på mobilen.

Jag har dock märkt att iPhone inte är allas förstaval längre och det har blivit två läger: iPhone mot Samsung. Än så länge är jag en iPhone-tjej, men har funderat en del på den nya Samsung Galaxy S7 som jag faktiskt inte visste hade kommit men förrän jag såg den bland dem mest sökta produkterna hos Cdon. Samsungs nya Galaxy S7 verkar väldigt bra då den bland annat är vattentät och har en jättebra kamera. Man kan även sätta i ett minneskort vilket hade varit något för mig som oftast fyller min telefon med bilder ganska snabbt. Och det där med vattentät hade jag behövt den där gången jag tappade mobilen i toaletten och sen sköljde den i handfatet för att den var full med rengöringsmedel…

Jag ska iallafall passa på när jag är hemma sjuk idag och börja med att uppdatera mobilen. Jag har ju inte så mycket annat för mig ändå mer än att bli frisk.

Previous Post
PT- & kostrådgivarutbildningen
Next Post
Friskförklarad flygvärdinna

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0