theme-sticky-logo-alt

Tjejkväll

0 Comments

Vi stenhårt i gymmet imorse. Det är alltid roligt att träna med någon annan än bara sig själv. Både Jonna och Sabina joinade idag så master Lee körde med dem (men de är duktiga!). 

Jag åt lunch med Ruta och hennes bebis Mira i stan och så köpte vi en present till en babyshower vi ska till på lördag. Nu ikväll har jag, Jonna och Sabina haft tjejkväll med god mat och myskläder. De gick nyss hem så jag ska ta en varm dusch och sen krypa ner i sängen framför några avsnitt av True Blood. Älskar verkligen den serien! Jag är säkert ganska efter då alla säkert redan sett den, men jag är bara på säsong fem.

Börjar komma in i Sverige-tid nu äntligen. Det kommer bli lite fel imorgon bara eftersom jag ska upp tidigt och slänga in lite tvätt i tvättstugan och har ju sen en spelning på KOL till kl 03:00 på natten. Och på söndag börjar jag jobba kl 05:00 så då måste jag komma isäng tidigt på lördagkvällen. Meckigt…

Jag ska skriva lite mer imorgon. Är så dålig på att uppdatera med intressanta saker ibland och så blir det någon kornig iPhone-bild bara för att (kameran på framsidan av iPhone är sämst). Typ som denna vi tog ikväll:

  Tre blondiner i myskläder.

Previous Post
Wine Wednesday
Next Post
Beach body under construction 

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0