theme-sticky-logo-alt

Tjejkväll på Pinchos

0 Comments

Förlåt för den urusla uppdateringen. Jag har faktiskt ingen egentlig ursäkt mer än att jag har haft fullt upp och inte tagit mig tiden att blogga. Insåg idag att jag inte bloggat på tre dagar! 

Denna ledighet var från början helt utan planer, men innan den ens hann börja var varje dag fullspäckad. Igår var jag hos frisören och gjorde en lite höstigare ombre (ska visa sen) och på kvällen var vi ett gäng tjejer som firade Cornelia (som fyllt år) och åt på Pinchos. Jättegott och roligt system där man beställer all mat och dricka genom en app man laddar ner och så får man ett meddelande när det är färdigt för upphämtning i baren/köket.

Just nu är jag på väg till gymmet för ett danspass med Sabina, sen ska jag hem och slappa och fixa musik inför mitt gig i Nässjö ikväll. 

 pinchos Tapas på Pinchos igårkväll. 

Previous Post
Kort nattstopp 
Next Post
Från DJ till flygvärdinna

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0