theme-sticky-logo-alt

Tisdag

0 Comments

Igårkväll började jag förbereda inför dagens brunch som jag hade bjudit Sabina, Mac och Jennie på. Jag gjorde hemgjord granola som fick svalna över natten, och imorse förberedde jag lite ytterligare innan jag skulle på Sabinas yogapass vid 09:00. Vid 10:30 kom de sedan hem till mig och vi åt french toast, hemgjorda croissants, äggröra, stekt bacon, grekisk yoghurt med granolan jag gjorde kvällen innan, grapefrukt, kaffe/te och hemgjord ananas/mynta/ingefärajuice. Jag älskar att anordna såna här mysiga bjudningar för mina vänner!

Senare under denna regniga dag åkte jag, Jonna, Fredrik och Rikard och klättrade. Det var minst 15 år sedan jag klättrade på en klättervägg sist! Jag är ganska höjdrädd (att hoppa fallskärm är en annan typ av höjd så det är inte samma sak) så när man närmade sig toppen blev man helt darrig och adrenalinsvettig av att veta att man var så högt upp! Men jag klarade det flera gånger om. 🙂
Jag är en sån som tvingar mig själv att göra saker som jag tycker är läskiga eller obehagliga bara för att visa mig själv att jag klarar det.

Ikväll har jag kört ett till träningspass med Sabina och jag kom nyss hem. Ska varva ner lite i soffan innan jag lägger mig. Måste upp i lagom tid imorgon för att gå till Nathalie på Stureplanskliniken och fixa håret. Man vill ju vara sommarfin när värmen äntligen ska komma till helgen!

brunch flygvärdinna flyg
Jag uppe vid toppen!

klättring

Previous Post
DJ Lady Lee
Next Post
När kommer sommaren?

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0