theme-sticky-logo-alt

Tips på serier

0 Comments

Äntligen har säsong sex av Orange Is The New Black kommit! Jag har nästan sett färdigt hela säsongen redan och försöker hitta någon ny serie att följa. Har ni förresten inte sett den serien så kan jag rekommendera er att se den. Det är en perfekt blandning av spänning, humor, drama och ibland även sorglig och lite läskig. Och det är inte som många (eller de flesta rättare sagt) serier där huvudrollerna ser perfekta ut med fixat hår och makeup och pinnsmala kroppar. Här ser man kvinnor utan smink, konstant rufsigt hår och i alla färger och former. Så som man faktiskt ser ut i verkligheten!

Jag och Jack följer just nu även Breaking Bad (jag har faktiskt sett hela serien förr och gillade den) samt Love Island säsong tre. Jack får nog lite Englands-feeling när vi ser Love Island eftersom han kollade på det när han bodde där, men säsong fyra som precis sändes i Storbritannien går inte att hitta i Sverige.
Vår favoritserie är definitivt Game Of Thrones som jag först såg med Sabina och Marcus (vi hade så mysigt när vi sträcktittade flera avsnitt på kvällarna när jag gick på min bikinifitness-diet) och tipsade sedan Jack om den och såg om hela med honom. När den var färdigtittad började vi titta på Vikings som vi också tyckte var jättebra, men efter några säsongen kändes det lite samma hela tiden så vi fastnade tyvärr. Vi kanske får ge den en andra chans.
Vi brukar inte streama via dreamfilm,  men vi avslutade vårt HBO-konto när vi slutade titta på Vikings och har bara Netflix och Viaplay just nu. Det finns ju så många bra lagliga streaming-tjänster idag!

Nu under sommaren kanske man egentligen inte sitter inne och kollar på serier, inte vanliga människor som är ute och grillar och sånt iallafall. Men vi har kollat något avsnitt medan vi ätit middag nästan varje kväll. Vi varvar Breaking Bad och Love Island med dokumentärer. Vi älskar naturdokumentärer, speciellt om hajar! Jag är en sån naturnörd deep down egentligen så jag är glad att Jack också älskar att titta på sånt. Jag är ju uppfostrad i Skogsmulle-skola och Knyttarna så jag är anti-nedskräpning och säger alltid “think of nature!” om Jack råkar slänga plast i vanliga soporna eller nåt. Men, som jag också säger; nature is awesome!

Något vi också brukar titta på när vi inte hittar haj-dokumentärer eller liknande är resedokumentärer, speciellt till platser vi vill resa till. På Youtube hittar man massa sånt!

flygvärdinnannetflix and chill
(Bild från Google.)

Previous Post
Time to fly
Next Post
Mental resa

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0