theme-sticky-logo-alt

Time to fly

1 Comment

Nu börjar det hända saker i flygbranschen… Norwegian ska öppna upp Köpenhamns-basen igen och flera av mina gamla kollegor har fått sina jobb tillbaka! Jag är så glad för deras skull och längtar tills jag också får mina vingar tillbaka!

På tal om gamla Norwegian-kollegor… Jag var på en fotografering med min gamla Norwegian-kollega Paola igår (kolla in hennes insta: @womanoftheskies). Och visst blev bilderna somriga och snygga? Två flygvärdinnor, en pool plus drinkar – det låter som ett Dubai-stopp!

Previous Post
Happy international flight attendant day!
Next Post
Graduation

1 Comment

  • June 10, 2021 at 1:50 pm
    Maini

    Hello in french or English please
    Thank you ?

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0