theme-sticky-logo-alt

Time to fly

0 Comments

Jag sitter just nu på en flygplats ute i världen och väntar på att en av mina kollegor ska landa med ett annat flygs så att vi tillsammans kan åka till hotellet. Vi har deadhead:at hit och ska ha två veckors standby i vanlig ordning. Mina standby:er brukade hållas hemma när jag flög på ett av våra andra flygplan, men nuförtiden skickas jag mer och mer till ett annat land där jag har standby på ett annat flyg. Det är självklart traktamente och extra pengar på lönen, men det betyder också att jag är borta mycket från Jack, vilket självklart inte är kul. Speciellt inte när han flyttat till Sverige för min skull och så är jag inte ens där…

Det är väl hälsosamt att få sakna varandra, men två veckor i månaden är ganska tufft ibland. Oftast har jag dock tur och får komma hem någon dag mitt i arbetsperioden, eller så har vi någon flygning som avslutas så jag får tillbringa resten av tiden hemma.
Denna arbetsperiod blir dock lite längre än vanligt då jag ska jobba lite extra.

Ser fram emot en efterlängtad date night när jag kommer hem igen!

flygvärdinnanFrån en spontan date night för någon vecka sedan.

 

Previous Post
Gotland
Next Post
Tips på serier

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0