theme-sticky-logo-alt

Time flies

0 Comments

Vilken härlig slappardag jag har haft! Jag satt i mjukiskläder fram till 14-tiden och fixade med lite småsaker vid datorn. Precis innan jag skulle laga lite lunch hörde Jonna av sig och frågade om jag ville äta hos henne, så jag promenerade dit i träningskläder eftersom vi ändå skulle gå och träna vid 18:00.
Efter ett pass dans och ett pass yoga bestämde vi oss för att fira att vi haft en så lång underbar “ledighet” nu när vi jobbat 50% under januari så vi gick till The Globetrotter för lite middag och några glas skumpa. Vi skålade även för att jag imorgon ska till banken för att ordna med det sista som behövs för uppstarten av mitt aktiebolag!
Det känns lite konstigt att börja jobba som vanligt igen på fredag. Eller vanligt och vanligt, jag har ju några semesterdagar utlagda under februari och mars innan jag sedan i slutet av mars åker till Miami. Och eftersom februari är en så kort månad kommer tiden bara flyga iväg! Man får passa på och njuta av längtan man känner innan man åker på semester för vips så är man hemma igen!

(null)

Previous Post
Insomnia
Next Post
Besvikelse

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0