theme-sticky-logo-alt

Tidsinställt inlägg

0 Comments

Just nu sitter jag på flyget på väg mot mellanlandning i Chicago för att sedan fortsätta mot Fort Lauderdale. Därifrån är det bara ca 35min med bil till Miami och South Beach där vi ska bo. Ska bli så underbart! Jag älskar verkligen Miami och hade kunnat tänka mig att bo där. Man ska ju bara ha ett Green Card också… Jag är helt lyrisk över att få gå på Ultra igen! Har ni aldrig upplevt det så borde ni skriva upp det på er bucket list! 

Jag tycker det är roligt att flyga privat. Det skiljer sig sjukt mycket mellan alla olika flygbolag när det kommer till service, mat, flygplan, o.s.v. Det mest intressanta är att bevaka kabinbesättningen och se hur de jobbar och hanterar passagerarna. Jag har själv varit med om både jättetrevliga flygvärdinnor och riktiga skräckexempel. Man jämför ju hela tiden med hur man själv är som flygvärdinna. 

Jag har letat upp några bilder från när jag och Jonna var på Ultra 2013. Vi blev inbjudna till VIP-sektionen och slapp trängas nere i folkmassan vilket var skönt för två små blondiner. Vi gjorde succé som Swedish Girls Duo i våra Sverige-bikinis också. 😉 (Kolla in @swedish_girls_duo och @flygvardinnan.se för fler bilder.)

Hotellet som jag och Erika ska bo på heter Fashionhaus Hotel och ligger nära Ocean Drive och stranden. Det är ju runt Ocean Drive och Lincoln Road man kommer hänga när man inte är på Ultra som är i Bayfront Park i Downtown Miami.
Det kommer bli massor med bilduppdateringar så fort jag har tillgång till wifi!

 

south beach
Ocean Drive sett från strandpromenaden där vi joggade varje morgon. 

flygvärdinna
 

miami

AviciiUtanför Avicii-hotellet delades det ut Avicii-glass. Han kommer förresten att spela i år igen!

miami beach
Sushi Samba på Lincoln Road har världens godaste sushi, utan att överdriva!

swedish girls duo
Swedish Girls Duo.

ultra music festival

ultra

Previous Post
Mot Miami!!!
Next Post
I’m in Miami b*tch

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0