theme-sticky-logo-alt

Ticket to heaven

0 Comments

Jag fick ett mms av Erika idag där hon skrev “titta vad som äntligen har kommit”. Och det var våra Ultra-biljetter!!! Det är helt sjukt vad man kan längta till något! Jag har längtat till Ultra Music Festival sedan jag var där för två år sedan. Jag var ju på Ultra Europe i Kroatien i somras, men det är inte riktigt samma sak. Det är mycket större i Miami. Och det är i Miami!

Ultra kommer hålla på i tre dagar, men hela veckan vi är där är det Miami Music Week med massor av fester, pool parties och grymma dj’s som spelar överallt.

Det är exakt två veckor idag kvar tills vi åker. Jag lovar att det kommer bli massa bilder!Previous Post
Fika-firande
Next Post
Total makeover

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0