theme-sticky-logo-alt

The Stewardess’ Secret

0 Comments

Bland alla flygbolag jag jobbat för finns en allmän flygvärdinne-favorit: Victorias Secret. Då menar jag inte underkläderna (som visas i den underbara Victorias Secret Fashion Show i slutet av varje år) utan sminket, parfymerna, body lotions och hårprodukterna!
I Sverige är det tyvärr svårt att få tag i produkterna, men som flygvärdinna har man turen att flyga till delar av världen där det finns – och det är billigt! Jag lyckas alltid få med mig minst ett läppglans från deras butik i Dubai eller en body scrub från London Heathrow flygplats. Men det bästa är i butiken i New York!

Här är mina personliga favoriter:

Victorias Secret
Den här klänningen är en välanvänd sommaroutfit.

Victorias Secret
Pure Seduction schampoo och balsam.

Victorias Secret
Alla Beauty Rush-läppglans som smakar lika gott som de luktar och ser ut!

Victorias Secret
Luscious Kisses body lotion luktar som mina My Littly Pony’s gjorde när jag var liten.

Victorias Secret
Beauty Rush 3-in-1 Shower, Bubble Bath & Hair följer alltid med i mitt overnight kit.

Victorias Secret

Något jag inte lyckats få tag i är deras flygvärdinne-outfit; Sexy Little Air Hostess.

Previous Post
Att bli flygvärdinna – håruppsättningar
Next Post
Stress

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0