theme-sticky-logo-alt

The grass is greener where you water

0 Comments

Solen skiner och jag jobbar på brännan mellan inspelningarna! Det blir ofta långa arbetsdagar, men när jobbet är så kul som det är så spelar det ingen roll. Jag kan dock inte fatta hur snabbt tiden har gått och snart ska man åka hem igen… Förhoppningsvis har det hunnit bli varmt hemma i Sverige när jag är tillbaka i slutet av maj igen.

Jag lovade ju berätta om min backup plan inför hösten/början av 2022. Egentligen vill jag inte jinxa något, men eftersom detta “bara” är en backup ifall jag inte skulle få ett riktigt bra jobb så borde det väl va okej?
Jag har hursomhelst sökt in till ICMS (International College of Management, Sydney) och kommit in! Jag har fått tillgodoräkna mig mina två år från Yrkeshögskolans eventkoordinator-linje och behöver alltså bara läsa ett år i Australien för att ha en kandidatexamen i Event Management. Det känns så sjukt kul och pirrigt att jag eventuellt ska bo ett år i Australien, men just nu handlar allt dels om jag eventuellt skulle få ett drömjobb, om corona-restriktionerna låter mig komma in i landet (därav kan det skjutas upp till januari 2022 istället för hösten 2021) eller om jag verkligen ska ta ett så stort studielån som kommer krävas. Och att leva på CSN i ett år till lockar inte direkt… Men äventyret och upplevelsen kommer vara oförglömliga! Och jag har alltid velat flytta utomlands, och ska jag göra det just för studiernas skull så känns det som att jag måste passa på nu innan jag blir för gammal.

Så nu vet ni! Det är de enda framtidsutsikterna jag har just nu, resten känns som att de är upp till corona…

Previous Post
The Fairy Tale of My Life: An Autobiography
Next Post
Happy international flight attendant day!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0