theme-sticky-logo-alt

The Flight Attendant

0 Comments

Har ni sett serien The Flight Attendant på HBO Max? Jag började titta på den förra veckan och har redan sett färdigt hela säsong 1, och det ska tydligen komma en säsong 2 av mordmysteriet med flygvärdinnan Cassie Bowden (som spelas av Kaley Cuoco).
Jag kan rekommendera serien eftersom den är spännande, men som flygvärdinna är det så många saker jag irriterar mig på! Det är så intressant när ett yrke, som kanske inte alla har 100% koll på, representeras på tv och i filmer – och så har man inte gjort sin research! Visst, det kanske bara är en serie/film, men vill man inte ändå göra allt för att det ska framstå som verklighetstroget?
Som exempel kan jag berätta att man som flygvärdinna inte dyker upp ute i flygplanet fem minuter innan avgång. Man kan inte heller bara hoppa in och “jobba extra” för ett annat flygbolag och på en flygplanstyp du aldrig flugit på förr. Man kan inte heller vara alkoholist eller dricka inom en viss tidsgräns innan man ska arbeta (och definitivt inte på arbetstid).

Bortsett från dessa grava yrkesfel så är det en sevärd spännande serie, och jag ser fram emot säsong 2!

Bilder från Google.
Previous Post
Boom Airways
Next Post
Resetips

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0