theme-sticky-logo-alt

The Blonde Destroyer

0 Comments

Jag är totalt slut och trött i huvudet efter att ha pluggat över fyra timmar idag! Tack och lov blev jag inte utringd på min airport standby så jag satt med datorn och ett anteckningsblock i ett av de avskilda rummen på vårt crewrum (som består av ett stort rum med en massa bord för briefing, två rum med soffor att sova på, kontor, kök, etc.). Väl hemma hade jag min sista lektion i min Digital Marketing-kurs innan slutprovet och sen har jag storstädat så det ska vara fint till midsommar.

Medan jag städade pratade jag med Erika och hade mobilen i fickan och headset i öronen. När jag står i badrummet och städar tappar jag plötsligt mobilen i toaletten!!! Jag har haft många mobiler genom åren, men detta är första gången jag gör en så klantig tabbe. Nu är skärmen helt mongis så min kära iPhone ska få sova i ris inatt. (Undrar om det är en fördel att det är fullkornsris?) 😉

Imorgon ska jag hinna träna och köra förbi Väla innan jag åker till jobbet och flyger mina sista flighter innan midsommarhelgen. Jag har världens träningsvärk i nästan hela kroppen sedan passen i måndags och tisdags så det blir ett lugnt set. Jag har förresten fått hem mina nya träningsbyxor som jag beställt från The Blonde Destroyer i jätteskönt och bekvämt material. Man känner sig extra motiverad med snygga träningskläder!

 the blonde destroyer 

Previous Post
Födelsedagsgrisen
Next Post
White dress

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0