theme-sticky-logo-alt

The BIG news

0 Comments

Det känns lite pirrigt att äntligen berätta det här för er, den stora nyheten jag skrivit om ett tag nu. Det är något jag drömt om länge och som äntligen blivit sant.

Var det någon som gissade på att jag skulle bli pilot när jag lade upp bilderna från cockpit igår? Det hade varit spännande och jag hade lite planer på det en gång i tiden, men jag tror inte jag hade klarat att sitta ned så länge hela dagarna.

Den stora nyheten är: att jag har sagt upp mig från Norwegian och ska börja flyga business jet!!! 😀 (A.k.a bizjet/private jet.)

För vilket flygbolag och mer detaljerade saker som bas och destinationer får jag tyvärr avvakta med att berätta om då jag vill kolla detta (sekretessavtal, osv.) med mitt nya bolag först. Men jag kan säga så mycket som att jag kommer jobba två veckor och ha två veckor ledigt varje gång och jag kommer bo kvar i Helsingborg. Man arbetar som ensam flygvärdinna ombord och ansvarar för catering och sånt.

Det känns ganska sorgligt att lämna Norwegian efter alla dessa år, speciellt eftersom jag alltid trivts så bra och älskar mina kollegor och den fantastiska stämning vi har på Köpenhamnsbasen. Men när man varit på samma ställe i 7,5 år och alltid drömt om att få se världen (det var ju därför jag blev flygvärdinna) så är det dags att spread my wings och ta det här stora steget. Och jag kunde inte ha varit lyckligare!

Min sista arbetsdag på Norwegian blir 7 september i år och jag börjar på nya flygbolaget redan dagen efter. Jag har redan påbörjat min träning och börjat ansöka om visum för olika länder under mina lediga dagar i augusti, så processen är i full gång.

Dreams do come true! 🙂

 bizjet Några bilder från mina underbara år på Norwegian!

Previous Post
Vilodag
Next Post
Visby

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0